Egy éves a magas-tatra.hu

Kicsit megkésett születésnapi megemlékezés: vasárnap volt egy éve, hogy megjelent a weben a magas-tatra.hu domain. Akkor saját szerverem még nem volt hozzá, így egy blogteres blogra irányítottam át. Áprilisban meglett a saját szerver is. Az egy év alatt így négy tartalomkezelőt fogyasztottunk el (ha a blogtert is annak számítom): blogter, wordpress, e107, joomla. A joomla már úgy tűnik, beválik (bár problémák itt is vannak). 

Mit sikerült elérni az egy év alatt? Hát, a célkitűzések közül nem sokat :-) Nincs még mindig kész a túrakalauz, nincs kész a menedékházak oldala, nincs kész a sípályák oldala. Hiányzik még az északi völgyek leírása. Még mindig nem lehet mindenhez hozzászólni. Van viszont 26 regisztrált felhasználónk, 125 hírünk és a statgép szerint naponta átlagban 50 látogatónk (és ez a szám szépen növekszik).

Amiért leginkább megérte a belerakott sok időt és pénzt a dolog, az az, hogy nagyszerű emberekkel ismerkedtünk meg az oldal révén: Futó Endrével, Kércsi Lászlóval, Nagy Árpáddal, Neidenbach Ákossal és a balassagyarmati mászókkal, Scheirich Lászlóval.

Ezúton is köszönünk nekik mindent.

- Tasi Réka és Bereczki Zoltán, a szerkesztők -

 

Posted In