szolgálati közlemény

Az oldal jövője

Akik az elmúlt napokban az oldalt látogatták, azt láthatták, hogy nem működött. Ennek egy adatbázishiba volt az oka, amit a szolgáltatóm szerencsére ki tudott javítani, viszont a dolog újra felhívta a figyelmemet arra, hogy az oldal alatt futó motor már nem felel meg a mai igényeknek.
Ezzel kapcsolatosan azon is elgondolkoztam, hogy érdemes-e még friss híreket gyűjtenem (egy ideje nem is teszem), amikor ott van a kiváló magas-tatra.info, amivel ezen a téren nem érdemes versenyezni.
Így elkezdtük az oldal újraépítését. Annyit elárulhatok, hogy letisztult és minimalista lesz. Az oldal indulása óta eltelt csaknem hét évben sokat változott az internet, talán már nem a mi dolgunk, hogy időjárást jelentsünk vagy valutaváltó dobozt működtessünk. Az alapvető információk és az élménybeszámolók természetesen megmaradnak (a régiek is, és újak is fognak készülni), de friss híreket már nem fogunk közölni.
A fő profilunk a saját tartalom előállítása lesz, saját élmények alapján.
Remélhetőleg heteken belül élesedik az új oldal, maradjatok velünk (is)!

Posted In

Az új regisztrációk ideiglenesen letiltva

Mivel nagyon megszaporodtak a kamu regisztrációk, bizonytalan időre letiltottuk új felhasználók regisztrálását. Az oldalnak egy nagyobb újratervezése van folyamatban, ha azzal elkészültünk, változik a dolog.
Köszönjük a türelmet.

Posted In

Változás a regisztrációban

Sajnos nagyon elszaporodtak az oldalon a kamufelhasználók, és ennek folyományaként a spam-hozzászólások. Ezért arra kényszerültünk, hogy mostantól kezdve minden regisztrációt egyenként hagyunk jóvá. Ez az esetek nagy részében nem fog késlekedést jelenteni, amennyiben mégis, akkor elnézéseteket kérjük.

A szerkesztőség

Posted In

Szolgálati közlemény: galéria

Van egy ideje az oldalon a galéria, ahová elvileg kikerülnek mindenkinek a magas-tatra.hu taggel ellátott Flickr-fotói (a rendszer jellegéből adódóan kis késéssel). Sajnos csak mostanában vettem észre, hogy nem volt jó a kód, és csak a saját fotóink kerültek ki. Javítottuk a dolgot, most már működik, plusz hozzáadtuk az indafotós publikálás lehetőségét is.
Nézzétek meg:
http://magas-tatra.hu/galeria

Posted In