Könyvbemutató: "A magyar Tátra-kutatás apostolai - A Buchholtz család"

Neidenbach Ákostól, több Tátrával kapcsolatos könyv szerzőjétől, a Magas-Tátra főgerincének első magyar megmászójától kaptuk az alábbi levelet:
Tátrai kutatásaim sorában megjelenik a legújabb mű "A magyar Tátra-kutatás apostolai - A Buchholtz család" címmel. A Püski Kiadó és Könyvesház kiadásában 133 oldal terjedelemben, színes borítóval, fekete-fehér fotókkal készült. A könyv mindhárom neves személyt, apát és két fiát mutatja be egy-egy munkájukon keresztül. Egyedi érdekességnek számítanak az 1700-as évekből származó tátrai "utazásaik" leírásai és több más tátrai különlegesség.
A könyvet a Püski kiadó könyvsátoránál (Bp. V. Vörösmarty tér) június 4-én szombaton és 5-én vasárnap dedikálom, mindkét napon 14.00 órától. Könyvbemutató a Virányosi Közösségi Házban (Bp., XII. Szarvas Gábor u. 8/c.) lesz június 7-én 18.30 órakor, ahol a könyv megszületésének körülményeit és tartalmát ismertetem. Itt szintén vásárlási és dedikáltatási lehetőség lesz. Meghívott vendégként köszönthetjük a könyvbemutatón a kiadó igazgatóját, Püski István urat.
Szívesen látunk minden érdeklődőt és vásárlót a nevezett helyszíneken.

Posted In